Головна » 2014 » Травень » 16 » ВАЖЛИВО
11:55
ВАЖЛИВО

ГОТУЄМОСЯ ДО ІСПИТІВ!

Державна  підсумкова  атестація -  відповідальна пора в житті всієї школи, кожного учня.

Екзамен вимагає сумлінної і наполегливої розумової праці, більшої витрати енергії і сил, ніж у звичайні дні навчального року.

Щоб успішно закінчити підготовку до екзаменів і не перевтомлюватися, необхідно правильно встановити режим занять і відпочинку.

НІ в якому разі не можна працювати вночі, порушувати порядок харчу­вання, скорочувати час перебування на свіжому повітрі.

Вночі хочеться спати, пам’ять  погіршується, учень погано розуміє про­читане, важко його  запам'ятовує! Після малопродуктивних   нічних занять час то з’являються головні болі. Виходить, що учень не тільки даремно сидів вночі, але й день у нього проходить без особливих успіхів.

Учні повинні лягати спати рано, щоб прокинутись о сьомій годині ранку.

Після здачі іспитів треба обов'язково добре відпочити. Кожен день стануть у нагоді фізичні вправи, часи відпочинку використовувати для рухли­вих ігор. 3аняття треба закінчувати за І - 2 години до сну.

Повторення краще всього починати о 8 годині ранку. Після 3-4 годин занять треба зробити перерву, бажано на повітрі в рухливих іграх. Добре відпочивши, треба знову повторювати навчальний матеріал.

Після занять  ввечері корисно прогулятися, прогулянка  заспокоює нервову систему і сприяє міцному сну.

 

        

 
 


 

Дозволяється та вітається будь-яке неспотворене цитування матеріалів цього ресурсу.

Переглядів: 304 | Додав: zauch_anna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: